Ki-training - versterk je innerlijke kracht!

Wat is Shin-do?

Shin-do is een wonderbaarlijk eenvoudige manier om je innerlijke kracht te versterken. Uitgangspunt is Ki, bron van kracht en levensenergie waar iedereen over beschikt en waaruit je onbeperkt kan putten. Soms is deze stroom geblokkeerd geraakt. Een goede krachtstroom is belangrijk omdat het zorgt voor rust en balans, een vitaal gevoel van vertrouwen. Het stelt je in de gelegenheid om in harmonie met je omgeving te zijn.

Iedereen herkent vast die momenten; je zit  in een 'flow', alles lijkt te kloppen, wat je onderneemt lukt en je voelt je lekker in je vel. Duidelijk een situatie dat je goed in Ki zit. Maar ook de keerzijde is ons niet vreemd; zo'n dag (of langere periode als je pech hebt) dat alles verkeerd gaat en zich tegen je lijkt te keren. Waarin je in het contact met anderen je klein voelt, je het gevoel hebt niet gehoord te worden, innerlijke onrust ervaart of dat een ander je leegzuigt. In dat geval ben je uit Ki.

In de Shin-Do training werken we aan die innerlijke kracht door je bewust te maken van de Ki stroom en het versterken daarvan. Ware kracht komt nog steeds van binnenuit!

Je leert je kracht te behouden zonder dat het weglekt

Je leert je kracht op te wekken en bewust toe te passen

Je leert anders naar jezelf en anderen te kijken

Je leert te 'communiceren' met je kracht, zonder strijd

Wil je écht jezelf zijn en het 'geheim' van innerlijke kracht ontdekken? Dan is deze cursus iets voor jou!