Voor wie is Shin-Do geschikt?

 

  • Voor iedereen die zijn of haar innerlijke kracht wil versterken en op deze wijze het zelfvertrouwen vergroten. De cursus is geschikt voor alle leeftijden.

  • Voor op het werk: Je leert om op een natuurlijke manier krachtig en evenwichtig in je werk te staan. Jouw kwaliteiten en je creativiteit krijgen hierdoor ruimte om zich te ontwikkelen. Wanneer je de principes van Ki toepast, dan verloopt je communicatie met je leidinggevende, collega’s en cliënten makkelijker en zonder strijd.
  • Voor hoogsensitieve personen: je leert technieken waarmee je altijd de keuze hebt om bij je eigen kracht te blijven (jezelf in Ki te zetten). Hiermee houd je jouw eigen energieveld groot en sterk waardoor er geen energie meer weg hoeft te lekken naar situaties of personen. Je kunt het gevoel van ‘leeglopen’ voorkomen.

  • Voor scholieren en studenten: Shin-Do is een praktisch hulpmiddel bij het studeren, je sociale leven en het ontwikkelingsproces waar je in zit. Het geeft je een goede basis waarmee je krachtig in je leven staat en van waaruit je keuzes voor je toekomst kunt maken die voor jou goed zijn.

  • Voor iedereen die energetisch werk doet of werkt met Reiki is Shin-Do een mooie aanvulling. Je bent in staat daarmee je ‘afstandelijke betrokkenheid’ te behouden. Het is goed om te weten hoe je gebruik kunt maken van de krachtige Ki-energie.